Nieuws

De voordelen van een kassasysteem voor restaurants

Dranken
Een goed kassasysteem is essentieel voor restaurants om efficiënt te kunnen functioneren. Het helpt bij het stroomlijnen van dagelijkse processen en het verbeteren van de klanttevredenheid. Moderne kassasystemen gaan verder…

Kruiden kopen: waar je op moet letten

Dranken
Kruiden zijn onmisbaar in de keuken en kunnen een gerecht naar een hoger niveau tillen. Of het nu gaat om verse of gedroogde kruiden, de juiste keuze en kwaliteit maken…

Tonic

Dranken
Tonic is een koolzuurhoudende frisdrank met als kenmerkend ingrediënt kinine dat de bittere smaak levert. Tonic wordt veelal geserveerd met een schijfje citroen en een stamper om het citroensap eruit…

Het etiket ontleed

Dranken
Goede wijn behoeft geen krans is het gezegde. Toch gaan we proberen uit te leggen wat er bedoeld wordt met een aantal termen die op het etiket van een fles…

Weizen, het verfrissende bier

Dranken
Hoge gisting Weizen is Duits voor tarwe en duidt op de grote hoeveelheid tarwemout dat Weizenbier bevat. Hierdoor krijgt het bier zijn karakteristieke smaak en een extra volle schuimkraag. Tarwebier…

Drie manieren om een espresso te zetten

Dranken
De traditionele espresso machine Een goede espresso zetten is een ware kunst. Zeker wanneer je kiest om net als een Barista om in de meest pure vorm van zetten met…